Sonja Kovač: Doživjela sam čak pet orgazama zaredom

Sonja Kovač: Doživjela sam čak pet orgazama zaredom

OSIM što glumi i pjeva, Sonja Kovač priznaje kako ima i jako buran seksualni život. Sonja je za T-portalov Sexpresso otkrila mnoge intimne detalje iz svog života. Priznaje da joj je jako važna veličina, pri tome naglašava kako voli "velike", ali bitnu ulogu u seksu joj igra i tehnika. "Bilo je mrcina i pol, ali nisu znali ništa", rekla je Sonja. Na pitanje je li malo razvratnija po pitanju seksa, mlada glumica kaže kako je "puno razvratnija" i da joj seks uvijek mora biti drugačiji. "Nisam izmislila još nijednu pozu, ali moj partner je izmislio jednu zanimljivu", priznala je, ali je nije mogla opisati jer je "preekstremna" da bi se opisala riječima.

Nije dala ime dečkovu "alatu", ali razmišlja o imenu Terminator

Indexovoj novoj blogerici je jako privlačan seks u prirodi, posebno negdje u seoskoj idili na sijenu, ali ga nažalost još nije imala prilike probati. Probala je i seks na WC-u koji joj je bio napet, ali smatra da nije baš higijenski te ga ne bi više ponovila. "Da je bar bio neki 'fancy' WC, da je bio čist, negdje u hotelu... Ovako je fakat bilo bljak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Sonja u stabilnoj vezi s menadžerom Markom Sekulićem već dvije godine, još uvijek nije smislila ime za dečkov alat, ali kaže da ne bi ga nazvala tipičnim imenima kao poput Minić, Miki ili Mali, nego nešto primjereno njegovoj veličini. "Terminator, to bi bilo primjereno za njegovu veličinu", pohvalila se Sonja. "Dobra sam u striptizu, izvodim cijeli performans". Čini se da je i njezin partner iznimno sposoban u seksu jer je jednom doživjela čak pet orgazama zahvaljujući njegovim oralnim sposobnostima. Fetiš su joj seksi opravice i bila bi najsretnija kad bi ih mogla svakodnevno nositi, pa čak i kad izađe. Ima poveću kolekciju haltera i korzeta te joj nije nikada bila bitna cijena prilikom kupovanja donjeg rublja.

A.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara