Sonja Kovač: Vatrena sam navijačica kad imam za koga navijati

Tekst: A.M.
Foto: Tomislav Šušić

SONJA KOVAČ spojila je ugodno s korisnim pa je, unatoč lošem vremenu, svoj put u Rogoznicu iskoristila za kupanje. Lijepa glumica i pjevačica na more se zaputila kako bi bila na otvorenju Konobe Triton čija je ujedno kuma. Iako je za kupanje odabrala osamljenu plažu, Sonju je opazio fotograf koji nije ostao imun na njezine zamamne obline pa ju je odlučio fotkati.

"Nisam se nikad sunčala u toplesu ili potpuno gola"

Lijepoj Sonji to nije nimalo zasmetalo, a kako nam je otkrila, ne brine se zbog paparazzi fotografija jer nema običaj kupati se gola niti u toplesu pa se ne brine da bi mogla osvanuti u takvom izdanju u javnosti.

"Nisam se nikad sunčala u toplesu ili potpuno gola. Preopterećena sam time da me uvijek i svugdje netko može slikati pa izbjegavam nudizam. Možda bih se skinula ne nekoj osamljenoj plaži gdje nitko nema pristup ili negdje vani, u stranoj zemlji, gdje me nitko ne zna", rekla nam je Sonja koja smatra da neke stvari ipak želi zadržati samo za sebe.

U pauzama između posla i odmora Sonja je pronašla vremena i za nogomet, točnije Svjetsko nogometno prvenstvo koje gotovo svakodnevno prati. "Vatrena sam navijačica kad imam za koga navijati. Nisam baš predana ovo prvenstvu s obzirom na to da naši, nažalost, ne igraju, ali pratim koliko stignem", priznaje Sonja.

"Ne privlače me macho muškarci koji izigravaju frajere, poput Ronalda"

S obzirom na to da ne može navijati za Hrvate, Sonja je kao favorite Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi izabrala Portugalce, i to zbog sedam golova koje su danas zabili Sjevernoj Koreji. "Posljednjih dana nismo mogli vidjeti nikakav nogomet, ali Portugal je danas nadmašio sve", smatra glumica koja dodaje da Cristiano Ronaldo nema nikakve veze s tim što navija za Portugal.

"Ne privlače me macho muškarci koji izigravaju frajere, poput Ronalda. Više mi se sviđa Kaka - jako je zgodan i samozatajan, a meni se to jako sviđa. Izgleda kao da je u samostanu, a ne kao da igra nogomet", otkriva nam Sonja. Kada su u pitanju naši nogometaši, glumica nije mogla izdvojiti niti jednog koji je se posebno dojmio, već je zaključila da joj nisu baš zgodni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara