Soraju za rođendan dočekalo iznenađenje od 65.000 eura

Soraju za rođendan dočekalo iznenađenje od 65.000 eura
Foto: Instagram

STARLETA Soraja Vučelić svoj 33. rođendan proslavila je glamuroznom zabavom u Beču na kojoj je okupila najbolje prijatelje. Kako piše Kurir, slavljenica je dobila skupocjeni poklon od anonimnog udvarača.

Nekoliko sati prije proslave, dobila je skupocjeni Rolex čija je vrijednost 65.000 eura. O poklonu se raspričao izvor blizak starleti.

"Soraja je dugo planirala rođendansku zabavu i željela je ugostiti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prijestolnici. Dugo je do detalja planirala rođendansku zabavu i nije žalila novac kada je trebalo ugostiti svoje prijatelje koji su uoči proslave već počeli stizati u austrijsku prijestolnicu", rekao je.

Poklone od prijatelja dobivala je danima, a jedan ju je posebno oduševio.

"Soraja je odsjela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, dočekalo iznenađenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju", tvrdi izvor.

"Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Riječ je o najnovijem modelu dijamantnog sata marke Rolex čija je vrijednost 65.000 eura. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a riječ je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: 'Dijamanti za najljepši dijamant' što ju je ostavilo bez teksta", dodao je.

"Soraja se ljubazno zahvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti sat je nosila i na zabavi. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim", završio je izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara