Španjolci se raspisali o "kćeri zagrebačkog biznismena" koju povezuju s Neymarom

Španjolci se raspisali o "kćeri zagrebačkog biznismena" koju povezuju s Neymarom
Foto: Instagram

BROJNI svjetski mediji pitaju se jesu li Neymar i ljepotica hrvatskog podrijetla potvrdili svoju vezu nakon što su na Instagramu jedno drugog nazvali partnerima u zločinu, a tabloidi se raspisali da se viđaju već neko vrijeme.

Natalia Barulich bivša je balerina i manekenka koja se pojavila na naslovnicama Maxima, Esquirea i L’Officiela te DJ-ica koja je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica, a španjolski People piše kako je 28-godišnjakinja "kći uglednog zagrebačkog biznismena." 

Dodaju kako su se nakon njezinog prekida s kolumbijskim pop i reggaeton pjevačem Malumom stvorile tenzije između Neymarovih fanova i fanova pjevača. Naime, tabloidi su se tad raspisali da je Natalia varala pjevača s nogometašem, no ona je to zanijekala. U intervjuu za Al Rojo Vivo tad je rekla kako je Neymar samo njezin prijatelj te optužila medije za laži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Otkrila je i kako je bila žrtva cyber bullyinga nakon prekida s Malumom. "Ludila sam, dobivala sam sve te luđačke poruke. Neki fanovi su divljali, slali mi prijetnje smrću i bili vrlo okrutni prema meni", rekla je. "Ja jednostavno živim svoj život bez da radim išta loše i nije u redu da se na taj način žene maltretira na društvenim mrežama", rekla je tad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

O novim glasinama o njihovoj vezi ni nogometaš ni manekenka nisu se oglašavali.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara