Spas za karijeru: Scary Spice od Janet Jackson "užicala" duet

IAKO bivšoj Spajsici Mel B solo karijera nikad nije išla baš najbolje, nekadašnja članica britanske pop atrakcije ne odustaje, već naprotiv - čini sve što može ne bi li si konačno zagarantirala uspjeh. Mel B planira snimanje dueta s Janet Jackson, od kojeg obje pjevačice očekuju veliki uspjeh i povratak, makar dijelom, stare slave.

Nakon raspada Spice Girls, Mel B zaplivala je samostalnim vodama, međutim, bez zapaženog uspjeha - njezin posljednji singl "Today", objavljen 2005. godine, nije se probio na britansku top 40 ljestvicu najslušanijih singlova, a Mel B je, u strahu od ponavljanja neuspjeha, odlučila angažirati svjetski poznate i proslavljene face. Tako će na novom albumu osim Janet Jackson gostovati i Missy Elliott, koja je s Mel surađivala i na njezinom prvom samostalnom albumu iz 1998. godine, čiji  je najavni singl "I Want You Back" bio jedina pjesma u samostalnoj karijeri Mel B koja se probila na vrh službene britanske glazbene ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvar koju radim s Janet Jackson je fenomenalna, a planiram novu suradnju s Missy Elliott", najavila je. Mel B novinarima je objasnila kako nije zabrinuta za uspjeh novog albuma - uvjerena je da je na novom glazbenom uratku zaposlila najbolje glazbenike i producente, koji bi joj trebali osigurati toliko očekivani uspjeh. Samostalni albumi Mel B, jedan iz 2000. godine naziva "Hot", te drugi iz 2005. godine  "LA State Of Mind" nisu bili hvaljeni ni od publike ni od kritike, a bivšoj Spajsici nisu donijeli ni značajniju financijsku dobit. Međutim, Mel ne odustaje. "Nije me strah probati još jednom. Radim s najboljim producentima ikad viđenim u glazbenom svijetu, a za novi album imam pripremljenih deset novih pjesama, i sve su odlične", nedavno je najavila.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara