Spas za turističku sezonu: Gisele Bündchen želi doći na Jadran

JEDAN od najuspješnijih supermodela čiji se imetak procjenjuju na vrtoglavih 150 milijuna dolara, Gisele Bündchen, nakon što je čula da bi na krstarenju Jadranom mogla izbjeći paparazze, počela je razmišljati o Hrvatskoj kao o mjestu za miran obiteljski odmor sa suprugom Tomom Bradyjem, 31-godišnjim igračem američkog nogometa.

"S Korinom sam dijelila sobu u New Yorku"

Brazilska manekenka je jedno vrijeme bila cimerica s našom Korinom Longin. "S Korinom sam dijelila sobu u New Yorku kao 16-godišnjakinja, na samom početku karijere. Nikada se poslije nismo vidjele, tako da nemam nikakvih vijesti o njoj, čak ne znam ni radi li još. No, sjećam se da je bila vrlo samouvjerena i ponosna na to što je iz Hrvatske, pa sam pomislila kako je to zemlja koju vrijedi posjetiti", rekla je Gisele za Gloriju GLAM.

Veza koju je imala s glumcem Leonardom DiCapriom bila je na neki način prekretnica u njezinoj karijeri. Par je medijima bio toliko zanimljiv da je Gisele postala najtraženije lice modnih pista, editorijala i različitih promotivnih kampanja, a na tom mjestu je ostala i danas. 

I.M.L.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara