Spice Girls novu glazbenu eru započele playbackom

BAŠ kao u vrijeme najveće popularnosti, Spice Girls su sinoć na spektakularnom predstavljanju nove kolekcije Victoria's Secreta nastupile na playback, no njihov je nastup ipak ocijenjen uspješnim  jer su djevojke zablistale u kostimima Roberta Cavallija, a njihov atraktivni nastup začinili su plesači koji će ih svojim akrobacijama pratiti i na predstojećoj turneji.

"Sve nam izgleda nestvarno, pomalo nam se vraćaju uspomene na dane kad smo ovako živjeli 24 sata dnevno. Zapravo, nemamo nešto za dokazati, samo želimo još jednom proživjeti ono što nam je potpuno promijenilo živote", rekla je Mel C nakon što je s grupom Spice Girls nastupila prvi put nakon sedmogodišnje stanke. Djevojke su na pozornici Kodak Theatrea u Los Angelesu otpjevale "Stop" i novi singl "Headlines", no prisutni su se (neugodno) iznenadili shvativši da samo otvaraju usta, po čemu su poznate bile i u vrijeme najveće popularnosti.

"Nikad nismo bile dive. Koliko znam, prati nas reputacija radnika, a ne razmaženih zvijezda. Da smo problematične u bilo kojem smislu, danas ne bismo bile tu gdje jesmo", dodala je Mel C i istaknula kako su jako zadovoljne nastupom koji je poslužio kao najava predstojeće svjetske turneje.

Iako su godinama bile poznate po kiču i kostimima primjerenijim grupi transvestita nego svjetskoj glazbenoj senzaciji, Spice Girls očito poradile i na modnom stilu  pa su prisutne zadivile kreacijama Roberta Cavallija. Glasoviti talijanski dizajner je, naime, "veliki prijatelj" Victorije Beckham, stoga je bez razmišljanja pristao dizajnirati cjelokupni imidž kojim će se grupa predstaviti u 20-ak zemalja diljem svijeta.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara