Spice Girls pjevaju u Bagdadu?

Spice Girls pjevaju u Bagdadu?

KAD su Spice Girls svojim fanovima ponudile da odaberu posljednji grad u kojem će nastupiti u sklopu povratničke turneje, nisu ni slutile da će, nadmoćnim brojem glasova, pobijediti Bagdad. Sad ne znaju što će, jer bi, kažu, trebalo poštovati volju obožavatelja, no glavni grad Iraka, uništen ratom, i nije mjesto na kojem bi mogle pjevati svoje najveće hitove.

Nakon što su najavile povratničku turneju, Spice Girls počele su dobivati brojne mailove obožavatelja koji ih pozivaju u svoju zemlju ili grad, pa su na svojoj službenoj web stranici pokrenule "izbor Spice grada", posljednje destinacije u kojoj će nastupiti sedam godina nakon raspada. Prema trenutnim rezultatima, u tom natječaju uvjerljivo vodi Bagdad, glavni grad Iraka u kojem posljednjih nekoliko godina bjesni rat.

Glazbene zvijezde davno su odustale od koncerata u tom dijelu svijeta, no Spice Girls bi, smatraju obožavatelji, trebali ispoštovati njihovu odluku i "poduzeti sve kako bi se koncert u bagdadu i održao". Iako se još nisu službeno izjasnile, priča se kako djevojke "ne znaju što će" - poništiti natječaj, izabrati neko prihvatljivije mjesto za posljednji koncert, ili pokušati napraviti spektakl u Bagdadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victoria je najpopularnija

Velika anketa u kojoj je sudjelovalo 15 tisuća obožavatelja grupe pokazala je da je Posh, odnosno Victoria Beckham, po prvi put najpopularnija Spiceica. Za nju se opredijelilo 34 posto glasača, a slijedi je Emma Bunton. Geri Halliwell je treća, Mel C četvrta, dok je Mel B, prema ovom istraživanju, najmanje popularna članica grupe sa samo osam posto glasova.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara