Splitski gradonačelnik Ivan Kuret na kavi šarmirao Natašu Janjić

Splitski gradonačelnik Ivan Kuret na kavi šarmirao Natašu Janjić

KAZALIŠNE kolegice Nataša Janjić i Andrea Mladinić vrijeme između predstava koje igraju na kazališnim daskama splitskog HNK-a kratile su kavicom u getu i, bez sumnje, izmjenjivanjem friških tračeva i modnih savjeta. Topli proljetni dan bilo je šteta ne iskoristiti za lagodne i ugodne aktivnosti, slažemo se, a ista stvar na pameti bila je i Ivanu Kuretu, koji je gradonačelničku fotelju na jedno poslijepodne zamijenio stolicom na jednom od poznatih splitskih štekata.

Nataša u svojem rodnom Splitu trenutno igra u predstavama "Ujak Vanja" i "Zločin i kazna", ali vrijeme ipak najčešće provodi u Zagrebu, gdje zbog brojnih filmskih, ali i ljubavnih obaveza, u zadnje vrijeme živi. Glumicu koja se u posljednje vrijeme našla na tapeti medija zbog svoje afere s (oženjenim) Joškom Lokasom, burnog prekida s dugogodišnjim dečkom (prevarantom) Antom Nuićem i utjerivanjem duga od istog preko društvenog servisa Facebook, mnogi proglašavaju najbolje odjevenom Hrvaticom, i najšarmantnijom hrvatskom glumicom "mlađeg kova". Svojom pojavom u rodnom gradu ove pohvale Nataša itekako opravdava.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Index  prvi objavio vijest o vezi mlade glumice i propalog televizijskog voditelja i bivšeg producenta "Mamutice" (serije u kojoj jednu od glavnih uloga igra Nataša), medijska prašina oko (navodnog) para ne jenjava. U međuvremenu, Lokas je dobio otkaz na "Mamutici", trudna supruga Ivana Sila Joška je izbacila iz zajedničkog stana, a mediji svako toliko revno izvještavaju o "svakom potezu" ljubavničkog dvojca, koji se navodno sastaje najčešće u automobilu.

V.V.
Foto: Fedja Klarić/Cropix
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara