SPOILER ALERT O urnebesnoj sceni iz 1. epizode zadnje sezone GOT-a govore svi

SPOILER ALERT O urnebesnoj sceni iz 1. epizode zadnje sezone GOT-a govore svi
Screenshot: YouTube

KAKO nam ne biste spominjali uže i dalje članove obitelji ili nas osvetnički potražili na kućnom pragu, odmah upozoravamo - OVAJ TEKST SADRŽI SPOILERE.

SPOILER ALERT!

SPOILER ALERT!

Ako želite večeras pogledati prvu epizodu posljednje sezone "Igre prijestolja" bez ikakvih saznanja o tome što će se događati odmah napustite ovaj tekst.

Eto, sad kad smo to riješili, idemo dalje.

Dakle, u SAD-u je sinoć premijerno prikazana prva epizoda posljednje, osme sezone megapopularne serije "Igra prijestolja", a fanovi su već na društvenim mrežama počeli raspravljati o onom što su vidjeli. Sudeći prema komentarima, najviše pozornosti privukla je scena s Cersei i slonovima koja je mnogima bila urnebesna.

U sceni Euron s vođom The Golden Company, Harryjem Stricklandom, dolazi do Cersei i obavještava je da na raspolaganju imaju 20 tisuća vojnika, 2000 konja i - nijednog slona. Ona s tom informacijom, najblaže rečeno, nije impresionirana pošto je u sedmoj sezoni dala do znanja da želi The Golden Company upravo zbog slonova koji su, izgleda, bili bitan dio njenog borbenog plana.

Slonove spominje ponovno kasnije u epizodi, nakon što je spavala s Euronom. "Htjela sam te slonove", izgovara u jednom trenutku tužno.

Njezina opsesija slonovima ljudima je bila jako zabavna pa su Twitter preplavile fore s rečenicom: "Gdje su moji slonovi???"

Europska premijera osme sezone je večeras.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara