SPOILERI Uznemirujući prizori: Krvava scena šokirala gledatelje hit serije

SPOILERI Uznemirujući prizori: Krvava scena šokirala gledatelje hit serije
Foto: BBC

ZAPOČELA je peta sezona hit serije Peaky Blinders, a emitirane scene su šokirale gledatelje. I to je sve što ćemo vam reći prije važnog upozorenja.

Ovaj članak sadrži spoilere o petoj sezoni Peaky Blinders pa ako je niste počeli gledati, nemojte čitati dalje. Upozoreni ste, a mi nastavljamo priču o šokantnim scenama.

U drugoj epizodi pete sezone Bonnieja Golda krvnički su ubila braća Billy ispred njegovog oca Aberame (Aidan Gillan). Boksača (Jack Rowan) i plaćenog ubojicu napadaju Jimmy McCavern (Brian Gleeson) i njegovi ljudi. Nakon što onesposobe Aberamu ranivši ga u ruku, banda ga natjera da gleda kako krvnički tuku Bonnieja, prije nego što ga prikucaju na drveni križ, podignu i upucaju.

Braća Billy tražila su osvetu otkako su Peaky Blindersi uništili njihov pedofilski lanac u prvoj epizodi nove sezone.

 

Scena je šokirala obožavatelje serije te su na Twitteru naveliko iznosili svoje mišljenje o sudbini jednog od omiljenijih likova. Zajednička je odluka da je zaslužio ljepši kraj.

"Znači, Bonnie je umro na TAJ način, a ja bih nakon ovog trebao spavati dok mi je u glavi Aberamin plač", napisao je jedan gledatelj.

"Peaky Blinders, recite mi zašto, zašto?" napisao je drugi.

Bonniejev lik pojavio se u četvrtoj sezoni hit serije, kao ambiciozni boksač. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara