Seks je za nju noćna mora: "Svaki put me boli kao da rađam"

Seks je za nju noćna mora: "Svaki put me boli kao da rađam"
Foto: Facebook

JILLIAN CURRIE boji se da nikada neće pronaći ljubav svog života jer boluje od rijetkog poremećaja. Ova 26-godišnja Britanka ne može se seksati jer joj je taj čin toliko bolan da ga uspoređuje s bolovima koje žena proživljava za vrijeme porođaja.

Bolest se pojavila 2014. godine te je zbunila medicinske stručnjake. Jillian je dijagnoza postavljena tek nedavno, a otkriveno je da se radi se o vulvodiniji odnosno bolnoj i kroničnoj bolesti vagine.

Kada je imala 20 godina, Jillian je prvi put doživjela bol tijekom seksualnog odnosa koja je bila prouzrokovana paranjem kože između anusa i vulve, gdje se zapravo nalazi međica. Toliko ju je boljelo da je plakala, a njezina se agonija nastavila sve dok joj nisu postavili dijagnozu i propisali potrebne lijekove. Jillian sada uzima hormone, ali će vrijeme pokazati hoće li joj biti od pomoći.

"Kad god bih se seksala, dolje bi mi se stvarao dubok rez kakav ostaje ženama nakon što rode. Svaki put me boli kao da i sama rađam", napisala je Jillian na svom blogu.

Otkrila je i kako ju je bivši dečko ostavio zbog poremećaja i kako je nakon toga izgubila samopouzdanje.

"Uhvati me panika kada neki dečko počne sa mnom flertati jer znam da ću mu u nekom trenutku morati reći da se ne mogu normalno seksati kao i drugi ljudi. Kako i kada ću mu to reći, za mene predstavlja izazov", rekla je.

Priznala je i kako se dugo vremena gadila sama sebi, a sada dijeljenjem svog iskustva želi pomoći i drugim ženama u sličnim situacijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara