Sponzoruša mislila da je pronašla milijunaša koji će je uzdržavati, a on je opelješio za 42 tisuće kuna

Sponzoruša mislila da je pronašla milijunaša koji će je uzdržavati, a on je opelješio za 42 tisuće kuna

Foto: Facebook

ANNA RYAN (21) iz Bedforda u Engleskoj na teži je način naučila da nije lako postati sponzoruša, piše The Sun.

Prije tri godine preko interneta je odlučila pronaći sponzora, no umjesto toga naletjela je na serijskog prevaranta koji joj je odnio svu ušteđevinu.

"Bilo mi je dosta mladića mojih godina i odlučila sam pronaći nekoga tko će me razmaziti", kaže otvoreno.

Na prijedlog prijateljice prijavila se na internetsku stranicu koja mladim i lijepim djevojkama pomaže pronaći situirane muškarce.

Vrlo brzo joj se javio stanoviti James Walsh koji joj se predstavio kao dioničar iz Kensingtona koji zarađuje preko 50 milijuna funti godišnje. Također joj je rekao da ima stan u Chelseaju i urede u Dubaiju i Edinburghu.

"Ubrzo smo izmijenili brojeve mobitela i sljedećih smo sedam mjeseci neprestano bili u kontaktu. Bio je šarmantan i zabavan. Slao mi je slike svog Lamborghinija i pričao mi o rudniku zlata koji posjeduje. Oborio me s nogu", kaže Anna.

Nakon dugog dopisivanja napokon je pristala da se nađu. Tražio ju je da autom dođe po njega jer mu se na Lamborghiniju navodno ispraznila guma, ali impresionirali su je njegovi poslovni razgovori i zlatni Rolex koji je nosio na ruci.

"Nakon drugog spoja pozvala ga k sebi doma jer su mi roditelji bili na putu, a on mi je govorio da sam njegova djevojka. Obećao mi je napraviti mjesta u svom stanu za moje stvari i planirali smo zajedničku budućnost", ispričala je ona.

Sve je izgledalo divno dok nije spomenuo da mora platiti pet tisuća funti kazne zbog pogreške jednog od svojih zaposlenika.

"Počeo je tražiti novac od mene vrlo agresivno. Vikao je da sam sebična i da mu novac treba odmah. Natjerao me da nazovem banku i posudim mu novac, a zatim izjurio iz mog auta. Kasnije me nazvao, ispričao se zbog ponašanja i obećao mi da će po mene doći Ferrarijem i da ćemo sve riješiti, ali više mu nisam vjerovala", kaže Anna.

Istu večer je odlučila provjeriti na internetu s kim ima posla i otkrila da je njen nesuđeni sponzor ustvari serijski prevarant David Overton koji je na isti način prevario veći broj djevojaka.

"Odmah sam sve ispričala majci i policija ga je uhitila. Ja i još osam cura svjedočile smo protiv njega i završio je u zatvoru na 15 mjeseci. Svoj novac nikad nisam uspjela vratiti, no drago mi je da sam pomogla smjestiti ga u zatvor prije nego prevari još nekoga", zaključila je ona.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara