Šprajc odgovorio na optužbe da je homofob zbog komentara o srpskoj premijerki

Šprajc odgovorio na optužbe da je homofob zbog komentara o srpskoj premijerki
Foto: RTL

ZORAN ŠPRAJC odlučio je odgovoriti svima koji su ga prozvali zbog komentara o srpskoj premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerici.

"Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak se uzme", rekao je Šprajc najavljujući vijest o prinovi u obitelji srpske premijerke, zbog čega ga je prozvala Facebook stranica Seksizam naš svagdašnji.

 

Na kraju je voditelj na svom profilu na Twitteru podijelio pitanje korisnika koje je glasilo: "Nego, jel neko komentiral seksističku izjavu Zorana Šprajca ili smo se već navikli na njegove pokušaje humora?" te dao svoj odgovor.

"Je, bez brige. Na ćudorednoj fb stranici Seksizam naš svagdašnji, od 80 komentara njih 8 misli da je riječ o homofobiji, seksizmu i rušenju ustavnog poretka, a 72-oje misle da je riječ o zajebanciji. Još nešto?" napisao je.

Dok su se mnogi složili s njim, neki su mu poručili: "Samo zato što je određenoj većini to zabavno, ne znači da je ispravno."

"Nije mi 'glas naroda' dobar argument u državi u kojoj je prošao homofobni referendum za promjenu ustava", dodao je drugi korisnik Twittera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara