Srnina supruga na kraju njegove karijere ima jednu posebnu zahvalu

Srnina supruga na kraju njegove karijere ima jednu posebnu zahvalu
Foto: Instagram

MIRELA Forić danas je objavila nekoliko fotografija iz sjajne karijere Darija Srne. Mirela je uz fotke napisala emotivan opis u kojemu je zahvalila mužu što ju je činio ponosnom i što su mu ona i djeca uvijek bili prioritet.

"Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme", napisala je Mirela. Brojni obožavatelji legendarnog Srne lajkali su sliku, a među njima su se našle i Vlatka Pokos i Tatjana Dragović.

Mirela i Darijo u braku su od 2010. godine. Iste godine dobili su kćer Kasju, a pet godina kasnije sina Karla. Mirela je velika podrška Dariju pa mu je prošlog ljeta na Instagramu uputila emotivnu poruku kad mu je omogućeno da se vrati treninzima nakon što je odlukom ukrajinskog Nacionalnog centra za borbu protiv dopinga dobio 17-mjesečnu suspenziju koja mu je u potpunosti istekla 22. kolovoza.

"Prije skoro godinu dana rekao si: 'To neće biti kraj moje karijere, obećavam' i vjerojatno smo ti i ja bili jedine osobe koje su u to zaista vjerovale. No uspio si! Nikad nisi odustao, čak ni kad bi većina nas odustala, ja zasigurno, prošao si kroz najgore s uzdignutom glavom i ponosno, jer si znao da ništa nisi skrivio", započela je tad Mirela te nastavila: "Iznimno sam ponosna na hrabrost, upornost i integritet koje si pokazao na svom teškom putu, no jednako sam sigurna da si naučio više o životu, ljubavi i sebi nego ikad prije. Ovog vikenda ponovno si tamo gdje pripadaš, u svojoj igri, pokaži im kako se to radi, jer ako jednu stvar znam o tebi, to je da nikad nećeš izgubiti rat."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara