Srnina supruga nakon što je on objavio kraj karijere: "Novo poglavlje"

Srnina supruga nakon što je on objavio kraj karijere: "Novo poglavlje"
Foto: Instagram

NAKON što je Darijo Srna objavio kraj karijere i otkrio da će preuzeti funkciju pomoćnog trenera u Šahtaru, na Instagramu se oglasila i njegova supruga Mirela Forić Srna.

"Sretno, novo poglavlje", napisala je Mirela uz fotografiju s presice koju je danas održao Srna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darijosrna (@darijosrna) on

Inače, Mirela je Dariju prošlog ljeta putem Instagrama uputila emotivnu poruku kad mu je omogućeno da se vrati treninzima nakon što je odlukom ukrajinskog Nacionalnog centra za borbu protiv dopinga dobio 17-mjesečnu suspenziju, koja mu je u potpunosti istekla 22. kolovoza.

"Prije skoro godinu dana rekao si: 'To neće biti kraj moje karijere, obećavam', i vjerojatno smo ti i ja bili jedine osobe koje su u to zaista vjerovale. No uspio si! Nikad nisi odustao, čak ni kad bi većina nas odustala, ja zasigurno, prošao si kroz najgore s uzdignutom glavom i ponosno, jer si znao da ništa nisi skrivio", započela je tad Mirela te nastavila: "Iznimno sam ponosna na hrabrost, upornost i integritet koje si pokazao na svom teškom putu, no jednako sam sigurna da si naučio više o životu, ljubavi i sebi nego ikad prije. Ovog vikenda ponovno si tamo gdje pripadaš, u svojoj igri, pokaži im kako se to radi, jer ako jednu stvar znam o tebi, to je da nikad nećeš izgubiti rat."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara