Srpkinja otkrila što joj je najbolje u ljubavi s 53 godine starijim muškarcem

Srpkinja otkrila što joj je najbolje u ljubavi s 53 godine starijim muškarcem
Screenshot: YouTube

SRPKINJA Milijana Bogdanović (21) i njezin dečko Milojko Božić (74) trenutno su najpoznatiji par u Srbiji, ali i šire. Priča o 21-godišnjoj djevojci koja se udaje za 74-godišnjeg umirovljenika dospjela je u sve regionalne medije, a srpski mediji pišu da bi njih dvoje uskoro mogli osvanuti u jednom od bizarnih reality programa koji se prikazuju u Srbiji. 

Milijanini roditelji razočarani su činjenicom da se ona eksponira u javnosti zbog svoje veze, ali njezina majka ne protivi se vezi. Milijana je srpskim medijima otkrila i koje su prednosti života s 53 godine starijim muškarcem. 

"Pretjerano je zgodan za svoje godine i pretjerano je dobar prema meni. On je meni pružio sve, a što bi mogao neki mlađi, to ne znam. Iskreno, tko ne voli novac, ali u ovoj priči novac nema nikakve veze. A može li mi financijski pružiti sve? Pa to me mnogo ne zanima. Ne zanima me hoćemo li imati skupi auto, veliku kuću, meni je to nebitno. Stvorit ćemo onoliko koliko budemo mogli", kaže Milijana. 

Dodala je da joj je Milojko uveo i zabrane te je on sam priznao da je ljubomoran kada Milijana izlazi u noćne provode.

"Pa, dobro... Tu sam ljubomoran. Ne znam dogodi li se da sat ili dva budemo razdvojeni. Mi smo baš vezani", zaključio je 74-godišnjak. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara