Srpska elita okupirala Jadran: Jedni se pokazuju, drugi bježe od novinara

Srpska elita okupirala Jadran: Jedni se pokazuju, drugi bježe od novinara

GOSTOLJUBIVOST Hrvata u vrijeme turističke sezone nadugo je i naširoko poznata kako svjetskim zvijezdama, tako i našim susjedima sa srpskog zvjezdanog neba. Kako prenosi Jutarnji list, na Hvaru trenutno odmaraju Dragan Bjelogrlić, srpski glumac Hrvatima poznat po ulozi nestašnog sina obitelji Popadić iz kultne srpske serije "Bolji život", te zvijezda hvaljenog serijala "Vratit će se rode", s obitelji je doputovao na Hvar kako bi spojio ugodno s korisnim - na najsunčanijem hrvatskom otoku Bjelogrlić puni baterije za jesensku shemu, a posjet obali iskoristio je i za poslovni sastanak s poduzetnikom Tomom Palikovićem. Bjelogrlići će nekoliko dana ostati na Hvaru nakon čega kreću na Sveti Klement, otočić iz arhipelaga Paklenih otoka.

Marija Šerifović ne zna gdje je vode, ali zna da će biti dobro

Na Hvar je doputovala i eurovizijska pobjednica i djevojka koja je "najveću paradu kiča u svijetu glazbe" dovela ove godine u Beograd, Marija Šerifović, koja je s prijateljima odsjela u jednom hvarskom hotelu. Odmah po dolasku u grad oko Marije su se sjatili novinari, a ona im je uspjela tek izustiti kako joj je na Hvaru divno, te kako nema pojma kuda je vode, te da očekuje kako će se izvrsno provesti.

Marku Miškovišću za rođendan pjevala Severina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usidren u Ždrilicama svoj odmor na luksuznoj jahti "Black Mamba" provodi i Marko Mišković, sin srpskog tajkuna Miroslava Miškovića, koji je u Hrvatskoj proslavio dvadeset i sedmi rođendan i imao veliku čast da mu na rođendanskom tulumu zapjeva Severina, a Marko, koji se nakon razuzdanog tuluma na jahti vratio na Hvar, ali se tamo nije dugo zadržao - čim je vidio da su fotografi svoje objektive uperili u njega, digao je sidro i pobjegao u nepoznato.

"Hvar je posljednja oaza hedionizma na svijetu"

Hvar obožava i Sonja Lapatanov, srpska primabalerina, koja za Hvar tvrdi "da je posljednja oaza hedonizma na svijetu", a s obzirom na svoju reputaciju svjetske putnice, Sonja zna o čemu priča, u prekrasnom Dubrovniku odmara se Ljubiša Samardžić, a na Brijunima Nebojša Glogovac, koji je posjet Hrvatskoj i Brijunima pretvorio u spoj ugodnog s korisnim - pridružio se Histrionima u njihovom radnom ljetu.

V.V.
Foto: dubrovniknet.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara