Srpska kraljica striptiza: U Srbiji nema tabua

Ono što je nas zanimalo tijekom posjeta Sajmu bilo je Tigričino mišljenje o hrvatskoj erotskoj sceni, kao i postoji li mogućnost njezina posjeta Hrvatskoj, na što odgovara kako trenutno radi isključivo u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Upitana o tome zašto, prema njezinu mišljenju, na ovim prostorima nema više takvih sajmova, odgovara: "Ovaj sajam trenutno je jedini na području cijele bivše Jugoslavije, valjda zato što smo otvoreniji za takve stvari i nemamo tabue".

Sanja, koja u Srbiji radi prvenstveno kao striptizeta, pojavljuje se i na jednoj od tamošnjih televizija, gdje vodi emisiju hot line uživo, a nedavno je, kaže, počela voditi i jedan erotski kviz. Sanja, koja je nedavno izazvala skandal u Srbiji, kada je na beogradskom sajmu medija izvela striptiz istog dana kada je, nekoliko stotinjaka kilometara dalje, sahranjen bivši srbijanski predsjednik Slobodan Milošević, kaže kako se od striptiza dobro zaradi te da se na to ne može požaliti.

No, ono na što se može požaliti, a na što se tamošnje striptizete uglavnom žale, je nesposobnost nekih osoba da shvate da, kako kažu, postoji razlika između prostituiranja i bavljena striptizom. Čak se i Sajam erotike, na kojemu su srpske egzotične plesačice pokušale striptiz podići na neku višu razinu, već u svom trećem izdanju, kažu, srozao po tom pitanju. Neke djevojke, kažu, pristaju na nešto više od samog izazivanja publike plesom, jer znaju da će na taj način više zaraditi. No, neke se ipak pomire s manjim brojem gaža, ali ostaju pri tome da striptiz smatraju umjetnošću.

Javne osude se, kažu, ne boje, jer ima i djevojaka koje rade iste stvari kao i one, samo ne javno. Hrvatska je po pitanju javno deklariranih striptizeta znatno iza Srbije, iako toga, kako nam s vremena na vrijeme pokažu i fotografije visokopozicioniranih gradskih čelnika koji se u slobodno vrijeme kulturno uzdižu u pogledu egzotičnog plesa, itekako ima i kod nas. No, susjedna Srbija prepoznala je da od srama nema koristi, pa su Sajam erotike iskoristili na najbolji mogući način jer, kažu, tko dođe vidjeti ljepotice na Sajmu, obratiti će pažnju i na ostale sadržaje koje grad nudi.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara