Srpske "Kućanice" uselile kod Gorana Bregovića

Tekst: V.V.
Foto: Index

SUPRUGA popularnog balkanskog pjevača, ovisnica o felaciju i seksu bez zaštite, pohlepna udovica i pokoji leš, okosnica su scenarija serije visoke produkcije koja ovih dana počinje sa snimanjem u susjednoj nam Srbiji. Riječ je o seriji imena "Žene s Dedinja", svojevrsnoj srpskoj verziji popularnih "Kućanica" koja će se snimati na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu i okolici.

Među njima je i vila u vlasništvu popularnog glazbenika Gorana Bregovića, koja je smještena nasuprot njegove životne rezidencije, a osim tristotinjak kvadrata površine, vila se diči i velikim vrtom, voćnjakom, te bazenom. Ambiciozan projekt snima se pod okriljem producentske kuće Emotion koja je snimala i Operaciju Trijumf, a glavni zadatak ove serije, uz zabavljanje publike, jest i dostići zapadne standarde u televizijskim formatima te vrste.

Scenarij je adaptirala Biljana Maksić, režirat će je Dušan Lazarević, glavnu ulogu, muškarca oko kojeg se sve vrti, igrat će Dragan Mićanović, a serija će, osim "dramske ozbiljnosti" sadržavati i elemente humora, poneku provokativnu scenu te društvene teme koje niti jedna srpska televizija dosad nije tako slobodno i šaroliko prikazala a da je nastala iz pera ondašnje produkcije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara