Srpski Big Brother: Kao od majke rođena gurala tampon pred kamerama

Tekst: A.M.
Foto: Kurir, Svet, www.vb3.velikibrat.rs

"MALA od skandala", kako je zovu od milja njezini sustanari iz Velikog brata, ponovno je šokirala javnost. Naime, Jovana Pavlović od početka ovogodišnje sezone showa plijenila je pozornost javnosti, a kad je netko od njezinih cimera prešao u prvi plan, 22-godišnjakinja je napravila sve kako bi ponovno došla u centar pažnje. Tako je recimo bez imalo srama i kao od majke rođena stavljala tampon nasred sobe. Pola metra od nje bio je još jedan stanar, Milan Boričić koji je ostao bez teksta.

"Zaslužujem sudjelovati u Velikom bratu jer želim izaći iz anonimnosti. Prava sam osoba za ovaj show"

Da stvar bude gora, sve su zabilježile i kamere koje ih kao i u svakom Big Brotheru prate danonoćno. Ovo nije prvi put da je starleta, kako se sama naziva, pokazuje intimne dijelove već je to napravila samo nekoliko dana prije. "Zaslužujem sudjelovati u Velikom bratu jer želim izaći iz anonimnosti. Prava sam osoba za ovaj show", rekla je 22-godišnja Jovana iz Kraljeva prilikom ulaska u show. Osim što je pod zanimanje navela "starleta", Jovana otvoreno priznaje da joj je najveći uzor Jelena Karleuša.

I dok su mnogi mislili da će gledanost showa drastično pasti nakon što je izbačen kontroverzni Karlo Zagorac, čini se da uz plavokosu Jovanu nikada neće biti dosadno. Podsjetimo, 32-godišnji Karlo je samo nekoliko sati nakon ulaska u reality podijelio postelju s 19-godišnjom Makedonkom Violetom što je izazvalo zgražanje javnosti, ali  i makedonskog "Omladinskog centra Vrutok". Oni, naime, smatraju da udarni termin u kojim se emitira Veliki brat nije nimalo prikladan jer show propagira "promiskuitet, nemoral i pogrešne odnose".

"'Veliki brat' sadrži scene u kojima se promovira nemoral"

"'Veliki brat', kojeg gleda 200 tisuća ljudi, sadrži scene u kojima se promovira nemoral. Poslije tri sata poznanstva, 19-godišnja djevojka stupa u intimne odnose s 33-godišnjim muškarcem. Drugog dana u programu uživo emitirane su scene iz kreveta u kojim sudjeluje jedva punoljetna djevojka", stoji u pismu koje je makedonska udruga građana uputila televiziji A1. Također, spomenuta udruga je također poslala javno pismo Violetinim roditeljima u kojemu piše da joj ukažu da daje loš primjer mladima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara