Srpski glumac opisao seks iz zatvora: "Ležim na betonu, ona me oralno nagovara"

Srpski glumac opisao seks iz zatvora: "Ležim na betonu, ona me oralno nagovara"
Screenshot: Youtube

SRPSKI glumac Žarko Laušević objavio je svoj treći roman "Sve prođe, pa i doživotna", u kojem je opisao svoja iskustva iz zatvora Zabela gdje je proveo dvije i pol godine. Laušević je u zatvoru ukupno proveo četiri i pol godine nakon što je u samoobrani ubio dvojicu mladića, a trećeg teško ranio, 1993. u jednom kafiću u Crnoj Gori. 

Između ostalog je opisao seksualno iskustvo iz zatvora koje je, kako piše, želio zaboraviti, ali ga je ipak uvrstio u dnevničke zapise. 

Ulomak u kojem govori o seksu s dežurnom medicinskom sestrom, koju je pozvao jer je pozlilo kolegi u susjednoj ćeliji, prenio je srpski Kurir. 

"Gledam zglobove iznad klompi. Polako podigoh pogled. Nisam imao mnogo vremena. Jesam li imao izbora? Spustila se, gurnula me i svukla mi trenirku. Ležim na hladnom betonu dok me medicinska sestra kreće oralno nagovarati. Scena je kao u malo gorim porno filmovima. Razmišljam, gdje li je narednik? U onim najgorim pornićima on bi sad naišao i priključio nam se. Nadam se da neće. Ne! Ne mogu.  

'Ne sviđam ti se?', prošaputa. Ima lijepe, zdrave zube.

'Mom prijatelju u petici treba pomoć.'

'A tebi, što tebi treba?' pita me šapatom, počeo sam sebe uvjeravati da zapravo uopće nije ružna. Kad je i posljednja obrana mog tijela pala, pristala i ustala, sjela je na mene i kao da je na nekom egzotičnom mjestu sa svim vremenom ovog  svijeta, počela se lagano ljuljati i uzdizati. Jedno vrijeme mi je objema rukama pritiskala usta. Mislio sam da je to dodatno uzbuđuje, all sam kasnije shvatio da se bojala da nas ne čuje komandir", napisao je on. 

Ovo je inače Lauševićeva treća knjiga. Prvu knjigu ''Godina prođe dan nikad'' objavio je 2011., a sljedeću ''Drugu knjigu'' 2013. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara