Srpski mediji: Balašević imao infarkt. Sin: To je sitna intervencija

Srpski mediji: Balašević imao infarkt. Sin: To je sitna intervencija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

ĐORĐE BALAŠEVIĆ otkazao je večerašnji koncert u Kragujevcu, a publiku je na Facebooku zabrinula i razočarala njegova kći Beba koja vodi očeve stranice na društvenim mrežama.

Blic javlja da je pjevač imao infarkt i da je završio u bolnici, ali njegov sin Aleksa je demantirao natpise o tome.

"Bila je to sitna infervencija koju je morao riješiti", kratko nam je kazao mlađI Balašević. Doznali smo da je pjevač pušten kući.

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti", napisala je Beba na Facebooku.

"Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo... Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo. Beba", stoji na Balaševićevoj službenoj stranici.

Fanovi su se zabrinuli za zdravlje svog idola, ali im odgoda koncerta nije toliko teško pala. Zaključili su da je najvažnije da se čuva, "pogotovo to godište". 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara