Srpski mediji: Goran Bogdan glumit će jednog od najvećih boema bivše Jugoslavije

Srpski mediji: Goran Bogdan glumit će jednog od najvećih boema bivše Jugoslavije
Foto: Instagram

GORAN BOGDAN trebao bi glumiti Tomu Zdravkovića u biografskom filmu koji će producirati Željko Joksimović, piše Kurir. 

Biografska drama u kojoj će se prikazati život slavnog umjetnika trebala bi se početi snimati u proljeće, a jedna od junakinja je, navode, i tragično preminula pjevačica Silvana Armenulić koja je bila jako bliska s Tomom. 

Izvor blizak produkciji za Kurir tvrdi da je glavna uloga namijenjena hrvatskom glumcu Goranu Bogdanu. 

"Mjesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao glumiti Tomu. U narednim danima bit će objavljeno da je ulogu dobio Goran Bogdan. On može na pravi način prikazati jednu takvu ličnost kao što je bio Zdravković. Toma je imao teško djetinjstvo, živio je burno kako je i opisao u svojim pjesmama", tvrdi izvor. 

Goran Bogdan zasad nije potvrdio da mu je ponuđena uloga. 

Za ulogu Silvane Armenulić, tvrdi, još nisu izabrali pravu osobu. 

"Za Silvanu su u obzir uzeli nekoliko glumica, a možda na kraju tu ulogu dobije i neka pjevačica. Casting je i dalje u tijeku i autori su na mukama. Željko jedva čeka krenuti sa snimanjem filma na kojem je radio gotovo godinu i pol. On sam neće glumiti", rekao je izvor. 

Film Toma na natječaju Filmskog centra Srbije dobio je čak 48 milijuna dinara (oko 2,85 milijuna kuna) potpore, a nastao je po scenariju Nikole Pejakovića. 

Supruga pokojnog pjevača, Gordana Zdravković, podržala je ideju. 

"To će biti izvanredan projekt. Ja neću glumiti, ali ću pomoći s anegdotama. Redatelju ću ustupiti Tomina odijela, a ako budu htjeli, scene mogu snimati i u našoj kući", rekla je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara