Srpski mediji: Vesna Pisarović postala srpska snajka!

Tekst: V.R.
Foto: www.vesnapisarovic.com

NAKON što su se nedavno Vesna Pisarović i sin saborskog zastupnika te lidera SDSS-a Milorada Pupovca vjenčali u strogoj tajnosti, vijest su otkrili i srpski mediji, u kojima je ovih dana naša Vesna završila na naslovnicama koje Pisarovićku prozivaju srpskom snajkom. "Vesna Pisarović postala srpska snajka", objavili su gotovo svi srpski mediji.

Ozren i Vesna vjenčali su se u strogoj tajnosti što je potaknulo priče o tome kako se njihovi roditelji protive ovom braku. Međutim, Pupovac je ta nagađanja demantirao naglasivši da ne želi komentirati privatni život svojeg sina i njegove supruge, ali da je odabirom snahe jako zadovoljan.

Ozren Pupovac i Vesna Pisarović upoznali su se u Den Haagu gdje je Vesna završila studij pjevanja na Kraljevskoj jazz akademiji dok je Ozren pohađao poslijediplomski studij. Inače, Ozren Pupovac vrlo je društveno angažiran, autor je brojnih studija te istaknuti član Diskrepancije, odnosno Kluba studenata sociologije u Zagrebu. Vesna je, opisujući svog idealnog muškarca, često isticala kako bi voljela da je "načitan i akademski nastrojen", pa se mladi sociolog itekako uklapa u željeni profil savršenog muškarca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara