Srpski političar jurio gradom i puškom ubijao pse

IAKO se i sami često volimo žaliti na ovdašnje političare, u usporedbi s članom kragujevačke vlade Dragana Milosavljevića naši su političari male bebe, što će reći da ne ubijaju pse puškom iz jurećeg automobila.

Kako javlja srpski Glas javnosti, protiv člana kragujevačke vlade Dragana Milosavljevića (50) i referenta Vlade Dudića (43) podignuta je kaznena prijava zbog izazivanje opasnosti po javnost. U ovom slučaju "izazivanje opasnosti po javnost" znači "vožnja po Kragujevcu u narančastom Opel Kadetu i ubijanje lokalnih pasa iz malokalibarske puške".

Ne znamo koje droge i/ili količine alkohola mogu navesti ljudsko biće (a naročito javnu osobu) na ovakav čin opisan u kaznenoj prijavi , u kojoj stoji kako su "Milosavljević i Dudić 18. ožujka oko 21:30 malokalibarskom puškom sa optičkim nišanom ubijali pse iz automobila".

Policija je za incident saznala nakon nekoliko poziva uplašenih građana iz gusto naseljenih dijelova grada, koji su javili kako se nepoznata lica voze po gradu u narančastom Opel Kadetu i ubija pse hicima iz puške. Policija je brzo reagirala, uhitila Milosavljevića i Dudića te im oduzela pušku.

Prema riječima svjedoka, ubijeni psi nisu bili lutalice, nego su se o njima brinula djeca i odrasli iz okolnih zgrada.

Odmah su se oglasile i lokalne podružnice oporbenih stranaka, koje su izrazile sumnju u spremnost i volju nadležnih državnih organa da istraže slučaj i iznesu sve detalje ovog bizarnog incidenta javnosti. Gradska vlada se usprkos očekivanjima javnosti još uvijek nije oglasila o ovom slučaju.

U stilu čistokrvnog balkanskog političara, Milosavljević je bez imalo srama ustvrdio kako se "radi o podmetanju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara