Srpski učenici oduševili genijalnom akcijom: "Želimo da svi idu na ekskurziju"

Srpski učenici oduševili genijalnom akcijom: "Želimo da svi idu na ekskurziju"
Ilustracija: YouTube (Na fotografiji nisu osobe ni događaji iz teksta)

RAZRED iz jedne beogradske gimnazije oduševio je društvene mreže humanitarnom akcijom kojom žele omogućiti kolegama slabijeg financijskog statusa da idu na ekskurziju u rujnu.

Jedna od učenica, Dragana, na Facebooku je objavila status koji je podijeljen više od 13 tisuća puta, a u kojem traži priliku da učenici sami zarade novac koji bi im omogućio da svi zajedno otputuju na ekskurziju.

"Dragi prijatelji,

moj razred i ja organiziramo humanitarnu akciju i bilo bi strava ukoliko biste se htjeli uključiti. :)
Naime, početkom rujna bismo trebali krenuti na maturalnu ekskurziju i voljeli bismo ići svi skupa. Ipak, nekoliko učenika nije u mogućnosti da krene s nama iz financijskih razloga, a jedan gratis koji dobivamo od agencije nam nije dovoljan da riješimo problem. Zato smo odlučili da do lipnja sami zaradimo novac nudeći čitavu paletu usluga! :)

Pazite sad:

1. Ako radite u velikim poslovnim zgradama u blizini Ušća, GTZ-a i Sava Centra, a potreban vam je potrčko koji bi donio klopu ili kavu, otišao u poštu itd. imamo 32 volontera. 
2. Ako su vašim firmama potrebni fizikalci za rad vikendom, imamo 13 sedamnaestogodišnjih rmpalija.
3. Ako vam je u večernjim satima potreban babysitting za vašu djecu, na raspolaganju vam je 19 savjesnih, vrijednih i veselih djevojčica.
4. Ako je vašoj djeci potrebna pomoć u savladavanju gradiva u osnovnim školama, nudimo satove matematike, srpskog, fizike, kemije, engleskog i njemačkog jezika na teritoriju Novog Beograda. (preporuka razrednog starješine: imamo štrebera za svaku materiju - srednja ocjena razreda 4,23). 
5. Ako slavite rođendan ili vam je potreban catering u vidu svih vrsta kolača, torti, kiflica, knedli, galeta, sendviča i salatica, u pripravnosti pored djece imamo i jednu razrednicu i preko 30 mama i baka, tako da garantiramo da ne postoji gastronomska želja koju nismo u mogućnosti ostvariti.
6. Ako ste raspoloženi za degustaciju, pozovite nas da vam jedan dan donesemo domaće kolače, kavu i čajeve u urede. Bit ćete oduševljeni!

Ako imate još neki poslić koji bi za vas ili vašu kompaniju mogao odraditi jedan gimnazijalac ili gimnazijalka ili par njih, javite se! :) I dijelite dalje!", stoji u statusu koji je oduševio regiju.

"Bravo djeco, svaka čast", "Ovo je nešto fenomenalno! Siguran sam da ćete uspjeti i biti dobar primjer drugima! Neka vam je sa srećom!", "To je tako DIVNO da sam se rasplakala. Neka nas djeca nauče kako treba. Hvala vam djeco", bili su samo neki od oduševljenih komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara