Srpskog dizajnera koji je odijevao i Severinu 15-godišnjak optužio za seksualno zlostavljanje

Srpskog dizajnera koji je odijevao i Severinu 15-godišnjak optužio za seksualno zlostavljanje
Screenshot: Youtube

JEDAN od najpoznatijih srpskih dizajnera, Darko Kostić, koji je odijevao i Severinu, optužen je za seksualno zlostavljanje 15-godišnjaka. 

Kostić je navodno fotografirao mladića i za to tražio novac, piše srpski Blic

"Kad se ispostavilo da dječak nema novca, Kostić je od njega tražio da se skine i da se maze, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobjegao, a potom je policiji u Novom Beogradu predana krivična prijava za seksualno uznemiravanje", navodi izvor Blica. 

Dizajner je na saslušanju u policiji negirao optužbe, tvrdeći da "dječak sve izmišlja i preko njega želi postati poznat", prenosi Blic

Ispričao je da ga je maloljetnik sam kontaktirao i zamolio da ga fotografira, a zatim je tražio njegovu preporuku kako bi postao model. Kostić mu je navodno rekao da je "nizak i da ne može proći", a zatim, tvrdi, ignorirao sve njegove daljnje poruke. 

Također je ispričao da mu se dječak nakon toga pojavio ispred studija, ali da ga nije pustio unutra i da je s njim razgovarao samo pred ulaznim vratima. Tvrdi da je maloljetnik navaljivao da uđe, a on ga je odgurnuo i pritom mu poderao majicu. 

Osim toga, policiji je rekao da dječakove fotke ima u mobitelu koji mu je ukraden i čiji je nestanak prijavio policiji. 

Kostić je prošle godine u lipnju priveden zbog posjedovanja droge jer je policija u njegovom stanu pronašla kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je kemijska oznaka GHB.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara