"Srpski Borat": Glumicu Bojanu Novaković vrijeđaju zbog njezina alter ega, nitko ne kuži zafrkanciju

Foto: JLP, Screenshot YouTube

JEDNA od najuspješnijih srpskih glumica u Hollywoodu, Bojana Novaković strašno nalikuje na novonastalu zvijezdu YouTubea Yanu Novak. To je vjerojatno zato jer je Yana Bojanin alter ego, priglupa plavuša koja na lošem engleskom pokušava uspjeti u Hollywoodu i utjelovljuje sve moguće predrasude o manekenkama. Srpski mediji su talentiranu Bojanu zbog njezine uloge Yane prozvali "srpskim Boratom".

Zanimljivo je što publika koja prati Bojanin kanal u velikom broju ne razumije da se radi o ismijavanju, pa vrijeđaju glumicu da sramoti Srbe. Da si je kreativna glumica dala truda, dokazuju brojni snimci humorističnih naslova i sadržaja, poput "Yana Novak pokazuje kako se koristi pumpa za usne", "Yana Novak ide na talent audiciju" te "Yana Novak o tsunamiju u Japanu" gdje izražava bojazan za svoju kožu i kosu zbog spomenutog tsunamija.

Bojana je rođena u Beogradu, a u dobi od 7 godina se preselila u Australiju. Diplomirala je glumu na australskoj akademiji dramskih umjetnosti. Glumila je s Melom Gibsonom u filmu "Na rubu tame" i s Keanuom Reevesom u filmu "Generation Um..." koji sljedeće godine dolazi u kina. Primila je brojna priznanja za svoj rad, a ima tek 29 godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara