Stan od 11.000 kn u New Yorku izgleda kao pravi ulov, dok se ne uoči detalj u kuhinji

Stan od 11.000 kn u New Yorku izgleda kao pravi ulov, dok se ne uoči detalj u kuhinji
Foto: Twitter

NA PRVI pogled stan u New Yorku čini se kao odličan ulov, no malo bolji pogled na fotografije otkriva u čemu je kvaka.

Za početak, lociran je u bruklinškom Williamsburgu koji je poznat kao jedno od najmodernijih naselja u New Yorku. Zatim ima i relativno razumnu cijenu kad je New York u pitanju - 1650 dolara (oko 11.000 kuna) mjesečno.

No preko jednog detalja mnogi ne mogu prijeći - tuša u kuhinji. Fotografije stana postale su viralne na društvenim mrežama nakon što ih je korisnica Twittera Angelica Alzona objavila na svom profilu.

Oglas se reklamira na stranici StreetEasy, a ispod njega stoji i zanimljiv opis. "Luksuzno ili čudno? Vibre kuhinje ili kupaonice? Vi odlučite", piše u oglasu. "Ovo je stari potkrovni apartman u Williamsburgu, čudan, ali povoljne cijena ako vas nije briga (ili vam je stalo i želite biti čudak!). Ova cijena za ovakav prostran stan rijetkost je na ovom području." 

"Sve što morate napraviti da biste ovaj stan nazvali domom je riješiti situaciju s kadom", stoji još u oglasu.

Fotografije su izazvale različite reakcije na društvenim mrežama. I dok jedni tvrde da im situacija s kupaonicom ne bi smetala, drugi kažu kako nema šanse da bi mogli tako živjeti. Bilo kako bilo, stan je iznajmljen nakon dva tjedna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara