Stanari bijesni zbog Maroja

NOVI stanar Maroje, koji je u BB kuću navodno ušao preko veze, izaziva bijes kod svih stanara. Njegovim ponašanjem posebno su ogorčene Matea i Željka, koje su zaključile da ne poštuje niti jednu od žena u kući.

"Pa nismo u 19. stoljeću" - požalila se Željka Ivanu i komentirala kako joj je to čudno za osobu koja je odrasla u svijetu i govori jezike. Marojevo ponašanje prema Matei bila je kap koja je prelila čašu. Željka je posebno nesretna što tjedni zadatak mora raditi u paru s Marojem.

"Izbacit će me iz takta, a to ne želim zbog svih ostalih. Još sam u PMS-u" - žalila se Željka.

Komentirala je kako se više Maroje ne osjeća kao gost, a zamjera mu što je prva stvar "koju joj je prodao bila laž", pa ga više ne shvaća ozbiljno. Spomenula je kako je Maroje iznenadio Mateu i izbacio je iz takta, kada ju je počeo pipati.

Živcira je što je Maroje uzeo palačinku dok sve nisu bile gotove, kao i to što joj je istrgnuo komad kruha iz ruke. Najtragičnije je što on sam to ne primjećuje, rekla je Željka.

Kada je Kristian za Maroja komentirao "frik, frik", Željka je pala u njegov zagrljaj, iako je ranije priznala da se njih dvoje sve više udaljavaju jedno od drugog.

Ivanu se i Matea žalila na Marojevo ponašanje prepričavajući njegovu reakciju na BB-ov zadatak.

Otkako je Sanja iz kuće izišla Matko se povukao, a nekoliko je puta stanarima prepričavao kako su Sanji ispadale sise. Ali, možda u narednim danima Matko živne. Stanari su zaključili da mu se svidjela Tatjana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara