Stanari izluđuju gaduru Rinu, a Monika je tužna zbog Markovih 14 centimetara

Stanari izluđuju gaduru Rinu, a Monika je tužna zbog Markovih 14 centimetara

NAJČEŠĆA meta napada ogorčenog para, Rine i Ivana M. postala je Ornela, 20-godišnja Splićanka poznata po svome oštrom jeziku. Iako je obično ona ta koja izbacuje stanare iz takta, ovog puta ona je bila žrtva napada. Nakon što je prigovorila Mrkvici da je pojeo curama večeru te kako su one zbog toga ostale gladne, Mrkvica je promijenio boju lica u crvenu i počeo urlati: "Nemaš pojma, samo pričaš bez veze. Nisam ja pojeo ničiji ručak, ja sam pojeo ono što su mi rekli da pojedem i pojeo sam ostatke koji su ostali, a ti ćeš izaći van i vidjeti tko te u Kući poštuje!" Na sve to se naravno nadovezala i njegova ljubavnica Rina te dodala "Splićanke, divljakuše, što bi drugo čovjek očekivao." Ornelicu je to očito jako pogodilo kad je plačući otrčala u vrt, gdje ju je tješio Saša.

"Muči, mala glupačo, zagorčat ću ti život ovdje - sutra pereš kupatilo i podove!"

Nakon svakodnevnog provociranja Riječanke Rine, cure su smislile najučinkovitiji plan kako svoju šeficu izbaciti iz takta. Osim spomena na njezine "velike uši", nova stanarka Mira sve češće provocira Rinu spominjajući i motajući se oko njezinog plijena, Mrkvice. "Muči, mala glupačo, ajde razmisli prije nego što progovoriš, ti si glupa klinka, zagorčat ću ti život ovdje - sutra pereš kupatilo i podove!", zapovijedila joj je Rina. To je bio tek početak žestoke svađe između dviju stanarki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mudra Mira joj je na to samo uzvratila pitanjem "Mogu li i Ivana oprati ujutro pod tušem, da bude fin i mirisan?" U cijelu priču uključila se i Ornela te ponudila pomoć oko njege "Ljubića i njegovog piše". Vidno isprovocirana Rina nije se mogla suzdržati od komentara: "Mala, jadna si, jadna si u pičku materinu, doletit će ti nešto. Začepi tu jebenu gubicu. Živjet ćeš u paklu, je l' me razumiješ? Slušaj me dobro, jaranko mala, ti si za mene selja-belja. Glupačo mala, dva ćeš tjedna ribati podove, a zatim ideš kući plačući".

Osim stalnih svađa u Big Brotheru, jedna od češćih tema u kući su centimetri i to ne bilo kakvi nego oni koji pokazuju "muškost" svakog muškarca. Dok se neki hvale svojim centimetrima, neki ne žele razgovarati o toj temi. "Daj, nemoj me sramotiti pred javnošću!", bio je Monikin odgovor na Rinino pitanje o Markovoj duljini. Marko, prema Monikinoj tvrdnji, raspolaže sa samo 14 centimetara, dok je Rinin Mrkvica u prednosti sa svojom dvadeseticom.

A.M.
Foto: RTL/tportal

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara