Starbucks suspendirao barista zbog onog što je napisao na kavu policajca

Starbucks suspendirao barista zbog onog što je napisao na kavu policajca
Foto: Facebook

STARBUCKS iz Oklahome ispričao se na Dan zahvalnosti nakon što je jedan od njihovih barista napisao "Pig" (svinja) na narudžbu policajaca.

Šef policije iz Kiefera Johnny O'Mara podijelio je fotografiju uvredljive čaše uručene jednom od njegovih službenika, koji je kupio četiri pića u Tulsi u četvrtak navečer za dežurne policajce.

"Ono što me nervira je apsolutno i potpuno nepoštivanje policajca koji umjesto da bude kod kuće s obitelji i uživa u obroku i nogometnoj utakmici, patrolira svojim malim gradom", napisao je O'Mara u postu na Facebooku koji je brzo privukao puno pažnje.

Starbucks je suspendirao barista do kraja njihove istrage, priopćili su za Fox 25 iz popularnog lanca jučer navečer.

Šef policije napisao je na Facebooku kako mu je Starbucks ponudio "zamjenu kave s ispravnom etiketom", ali dodao je da se ne misli ondje vraćati. "Prevari me jednom - sram te bilo, prevari me dvaput - sram me bilo", napisao je.

Tvrtka sa sjedištem u Seattleu ispričala se na internetu nazivajući incident "posve neprihvatljivim i uvredljivim za sve policijske službe", što je šef policije potvrdio. "Našem društvu potrebna je doza staromodne uljudnosti", zaključio je O'Mara. "Možda bismo mogli iskoristiti ovaj loš događaj i pretvoriti ga u nešto bolje."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara