Stare gume i komadi kao kamiondžije: Seve snimila spot za "Gas gas"

NOVIM albumom Severina je još jednom potvrdila status (balkanske) superzvijezde, a pjesma "Gas gas" koja je, nakon što je izašla, pokupila samo negativne kritike, u kratko vrijeme postala je jedan od najtraženijih singlova u eteru radijskih postaja. Za "Gas gas" Severina je jučer snimila i spot, na lokacijama oko Zagreba, te odjevena u admiralsku uniformu na odlagalištu odbačenih automobilskih, i naravno kamionskih guma, zaplesala čuveni "moonwalk" u društvu navijačica i mišičavih komada.

Iako je na betonu odlagališta carovala paklena vrućina, koja je i samoj prvoj divi Balkana predstavljala veliki problem, na snimanju završne scene spota, koji bi televizijsku premijeru trebao imati već kroz desetak dana, filmska ekipa se potrudila da prođe tehnički besprijekorno, ali i u dobroj atmosferi. "Snimanje je prošlo u izvrsnoj atmosferi. Snimali smo na nekoliko lokacija, spot će biti odličan - nepovezane radnje i nabijenog tempa", Seve je bila zadovoljna.

Uz Severinu se rasplesali nabildani dečki i navijačice Cibone

Uz Severinu u spotu "gasiraju" navijačice košarkaškog kluba Cibona i mišičavi mladići u ulozi kamiondžija, a Severina je izborom neobične i ni po čemu glamurozne lokacije još jednom pokazala medijima i javnosti zašto je ona jedna od rijetkih za kojima se prašina zaista diže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravo Marijo" hrvatska diskografska "zlatna kokoš"

Prva naklada albuma "Zdravo Marijo" rasprodala se u rekordnom roku i nadmašila sva očekivanja. "Zdravo Marijo trenutačno je u Hrvatskoj najprodavanije izdanje, a i bilo bi čudno da nije tako s obzirom na sve što se uz njega vezalo proteklih tjedana", kažu iz diskografske kuće Dallas Records, koja je proteklih mjeseci itekako uložila u pripremu terena za novi Severinin album. Unatoč reklami, najbolji posao odradila je sama pjevačica - koketiranje (?) s narodnjacima, spominjanje Djevice, dijeljenje krunica i nastup u svećeničkoj odori samo su neki od "trikova" zahvaljujući kojima se "Zdravo Marijo" prodaje iznad svih očekivanja. Uvijek spremna na izazove, Severina je i ovdje pogodila dobitnu kombinaciju, koja je bila i pomalo očita, ali ipak hrabra, jer što bolje ide uz gas, kamion i dim iz ispušnih cijevi automobila od jednog od sastavnih dijela istih - istrošenih automobilskih guma.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara