Starleta Jovana grca u suzama: "Svi su svjedočili tvojim vulgarnim scenama i golotinji"

Tekst: A.M.
Foto: Blic, Kurir

IAKO je na sve moguće načine privlačila pažnju ukućana i gledatelja Velikog brata, starleta Jovana Pavlović odjednom se posramila svojeg neukusnog ponašanja i odlučila se promijeniti na žalost onih koji su uživali u skoro svakodnevnom pokazivanju Jovaninih intimnih dijelova. Naime, starleta se jako uvrijedila i rastužila kada joj je izbačeni Karlo Zagorac prilikom povratka u Kuću rekao da se vani sve vidi te da su svi svjedočili njezinim vulgarnim scenama i golotinjom. Dok je grcala u suzama, Jovana je čak najavila i odlazak iz Velikog brata, ali do toga još uvijek nije došlo.

Plavokosa Jovana bez problema paradira gola pred ukućanima i gura tampon pred kamerama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, plavokosa Kraljevčanka gurala je tampon pred kamerama i ukućanima, neuspješno je pokušala, također pred kamerama, oralno zadovoljiti sustanara Manuela, zatim se malo pohvatala s Violetom Ralevom s kojom je kasnije i masturbirala ispod pokrivača te je za kraj pijana priredila cijeli spektakl zbog kojeg joj je pružena i liječnička pomoć.

Njezina želja za izlaskom svakako je najbolje prisjela izbačenom Karlu Zagorcu koji se zbog odluke producenata showa vratio u Kuću zajedno sa sestrom blizankom svoje djevojke Violete koju je upoznao u Velikom bratu. I dok je on sretan i zadovoljan svojim povratkom te zbog toga što je napokon uz svoju dragu, Karlo niti ne sluti da ga večeras čeka pravo iznenađenje. Naime, Makedonka Violeta morat će izabrati koga od njih dvoje, Karla ili sestre blizanke Kiki, želi zadržati u reality showu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara