Stavros Niarchos ostavio Paris Hilton

NAKON što su na razuzdanoj proslavi 21. rođendana Kelly Osbourne, grčki milijunaš Stavros Niarchos i njegovi prijatelji rasturili inventar Hard Rock hotela u Las Vegasu, Paris Hilton je pukla na svog novog/bivšeg dečka tvrdeći da ne želi (u hotel) dovoditi divlje ljude.

Prema nekim glasinama, na dan proslave, 13. studenog, Paris i Stavros su se nakon incidenta u hotelu gadno posvađali, a grčki je milijunaš optužio svoju djevojku da je kriva zbog njegovog ponašanja. Rekao je da se pokvario zbog njenog lošeg utjecaja na njega.

Stavros je zaključio kako je Paris bila ta koja je zahtijevala da njih dvoje tulumare kao rock zvijezde i da svaki dan mora tako biti. Dan prije odlaska na rođendansku feštu, par se Bentlyem zabio u kamion, pa su ih uvijek prisutni i dosadni paparazzi prebacili na aerodrom kako ne bi zakasnili na avion.

No, čini se da je ovaj put Paris požalila što nije zakasnila.

Dok je ona slavila s Kelly, Stavros je u svom apartmanu s dečkima počeo tučnjavu jastucima. Zatim su bacali stolice, a jedna je stolica pogodila protupožarnu prskalicu koja je nakon toga vodom poplavila četiri hotelske sobe.

Šteta je procijenjena na oko 100.000 dolara, a Niarchosovi tjelohranitelji objasnili su osoblju hotela kako nema razloga za paniku jer će sve biti plaćeno.

Paris je predbacila ljubavniku, koji se našao bez košulje s glavom punom perja, da joj kvari imidž i zapitala se što će joj reći u uglednom Hard Rock Hotelu zbog toga jer im dovodi divlje goste.

Stavros je nakon svega zaključio da su stvari s Paris otišle predaleko te da misli da bi bilo bolje da se raziđu. Treba mu, kaže, vremena da se skulira, te smatra da bi trebao doma učiti za ispite, a ne plaćati račune od 100.000 dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara