Stefany: Bilo bi mi vrlo teško kad bih morala pojesti svinju koju sam sama zaklala

NATJECATELJICE u reality showu Farma, Stefany Hohnjec i Aleksandra Grdić, uskoro će se morati suočiti s pravim seoskim zanimanjima kao što su klanje svinja, odrubljivanje glava kokošima ili, pak, oplodnja svinja i ubijanje zečeva.

Iako je već izjavila kako pristaje na sve uvjete u Farmi, Stefani je nakon pogledanih isječaka slovenske inačice tog showa, shvatila kako joj se ideja klanja sve manje sviđa.

"Nije mi se svidjelo što sam vidjela. Ne znam što ću ako se budem našla u toj situaciji, ne znam hoću li  odustati ili nastaviti, ali ako će se tražiti ikakvo klanje sigurna sam da će se tamo naći netko tko će to napraviti", rekla je Stefany koja će se za Farmu pripremati u rodnom Međimurju gdje će pokušati oploditi svinje, krave i slično kako bi se što bolje pripremila za 3 mjeseca seoskog života.

"Ne komentiram one koji nose bunde niti ikakve predmete i odjeću od životinja jer, na kraju krajeva, i sama imam neke komade odjeće od pravog krzna. Kad smo kod tog dijela ne znam bih li mogla nositi životinju koju sam sama zaklala, ali konkretno ako bi se od mene tražilo da pojedem svinju koju sam sama 'dokrajčila', napravila bih to samo ako bi bilo jako, jako nužno", pomalo potresena objasnila je "Stefka" koja bi u Farmi, ako može birati, rado izbjegla klanje zečeva.

I dok Stefka ne bi ubijala zečeve, Aleksandra Grdić se kune u svoje obožavanje domaćih životinja te će, ako bude potrebno, cijelu ekipu navesti na vegetarijanstvo.

"Koliko ja znam mi ćemo tamo morati uzgajati životinje. Neću klati nikoga. Ionako nisam pretjerani mesojed pa neću klati da bih se najela. A ako ću nešto doista 'morati' napraviti prilagodit ću se do neke granice. Možda puknem pa i zakoljem" - nadovezala se Aleksandra Grdić koja naglašava kako joj 500 tisuća kuna nije bio motiv da pristane na sudjelovanje u Farmi već izazov.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara