Stefany Hohnjec: Nisam u vezi, salijeću me sa svih strana, no nitko me nije uhvatio

Stefany Hohnjec: Nisam u vezi, salijeću me sa svih strana, no nitko me nije uhvatio

Foto: Index

MANEKENKA Stefany Hohnjec komentirala je za Index svoj odnos sa Josipom Modrićem, bivšim dečkom njezine kolegice Maje Cvjetković. Maja je oduvijek skrivala njihov odnos i nije o njemu previše pričala jer je on bio optužen za posjedovanje kokaina, a na sudu je priznao da je povremeni korisnik te droge. U svakom slučaju, Maja i Josip više nisu zajedno, a sada je sreću navodno našao kraj prsate Stefany.

"Nisam u vezi, salijeću me sa svih strana"

"Svi su napravili od muhe slona, nisam u vezi, nisam izjavila da sam u vezi. Nabrijano je to sve jer je to bivši dečko Maje Cvjetković. Mi jesmo prijatelji i u posljednje vrijeme se družimo više, ali tu su i Aleksandra i Dvina. Radimo na jednom projektu u Zadru, a on je iz Zadra pa se uvijek dogodi da netko nekom poklanja više pažnje. No, to ne znači da sam u vezi. Salijeću me sa svih strana, ali nitko me nije zakačio", otkrila je Stefany. O potencijalnom ljubavnom odnosu s Josipom ne razmišlja te je još nitko nije posebno impresionirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaljubljiva sam, proljeće je"

Nadodala je i kako treba više vremena provesti s nekim da bi se u konačnici u tu osobu i zaljubila. "Ipak, nekako sam u zadnje vrijeme neke zaljubljive prirode, valjda kako se proljeće budi pa to utječe", zaključila je Hohnjec. Jučer je dala podršku Aleksandri Grdić, koja se tetovirala. Iako je donedavno bila žestoki protivnik tetovaža, to više nije pa bi jednog dana mogla tetovirati imena svoje djece ili neku ružu sa srcem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara