Steve Buscemi uskoro u "Obitelji Soprano"?

TONY SOPRANO, čuvaj se, novi mafijaš je u gradu ime mu je Mr. Pink, odnosno Steve Buscemi!

Steve Buscemi je zapravo mogući kandidat za ulogu mafijaša u skorašnjoj, petoj, a možda i u šestoj sezoni popularne mafijaške serije "Obitelj Soprano", piše na web stranici E!Onlinea.

Steve Buscemi poznat je po ulogama negativaca u filmovima "Fargo", "Con Air" i, naravno, "Reservoir Dogs". No, on nije i jedini koji bi mogao postati novi lik u toj seriji.

TV kuća HBO razmišlja i o Robertu Loggii, nominiranom za Oscara, koji je zadnji put viđen u CBS-ovoj seriji kratkog vijeka "Queens Supreme" i u reklami za narančin sok.

Iako obožavatelji "Obitelji Soprano" nove epizode moraju čekati do siječnja 2004. (na velike stanke između sezona već su navikli), razgovori o novim glumcima primirili su duhove oko case Soprano.

Nedavna svađa oko povećanja plaće glavnoj zvijezdi Jamesu Gandolfiniju skoro je dovela do prekida planova za petu sezonu, no to se ovaj tjedan riješilo.

Vodeći ljudi HBO-a pridržavaju se mafijaškog pravila šutnje kad ih se upita o ulogama u kojima će se pojaviti Buscemi i Loggia, no neke su informacije ipak procurile.

Navodno će Buscemi režirati nove epizode (već je imao dobrih redateljskih iskustava), a Loggia će glumiti mafijaškog šefa koji izlazi iz zatvora i želi ponovo zavladati svojim teritorijem. Glavni protivnik bit će mu, naravno, Tony. Treba se prisjetiti da zadnja dva lika koja su "došla u grad" i sukobila se s glavnim mafijašem, sada spavaju s ribama.

Unatoč kritikama da bi takva serija mogla potaknuti nasilje, glumac Tony Sirico (glumi Paulieja Walnutsa) izjavio je za New York Post da će u novoj sezoni biti puno krvi.

"To je gangsterska serija, svakog može pogoditi metak", rekao je on, a i sam bi mogao ispasti iz igre zbog vječnog suparništva s Tonyjevim nećakom Christopherom.

Neće se riješiti ni odnos Carmele i Tonyja. Priča se da bi producenti mogli angažirati neku veliku zvijezdu koja će zapaliti Carmelino srce.

Nekoliko tabloida misli da bi idućih mjeseci prva mogla nastradati Adriana, Christopherova zaručnica, koja je prošle godine bila krtica za FBI.

Još je jedan znak da je "Sopranosima" krenulo nabolje - iako se pričalo da je financijsko stanje loše zbog čega se nije mogla povećati Gandolfinijeva plaća, sada se već ozbiljno razmišlja o produljenju serije i na šestu sezonu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara