Stigle ga godine: Michael Douglas teško prati ritam svoje djece

Tekst: A.A.
Foto: JLP

MICHAELU DOUGLASU sve je teše držati korak sa svojom djecom. Glumac koji ima 65 godina otac je 9-godišnjeg Dylana i 7-godišnje Carys koje više ne može stići kad se igraju lovice. Iako uživa provoditi vrijeme sa svojom djecom, glumac priznaje da mu više nije lako pratiti njihov ritam.

"Jako cijenim to što oko sebe imam malu djecu iako zbog njih brže starim. Više ih uopće ne mogu uloviti. Iako su mi promijenili koljeno,  još su uvijek brži od mene", kaže glumac koji je prošlog mjeseca na kanskom festivalu predstavio svoj novi film, "Wall Street: Money Never Sleeps". Michael, čiji je stariji sin, 31-godišnji Cameron u zatvoru zbog dilanja droge, otkriva kako zbog djece radi puno manje nego prije te sve više uživa u vremenu provedenom kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod kuće uživa i u društvu svoje 25 godina mlađe supruge Catherine Zeta-Jones. "Tako sam sretan što je imam, ona je sjajna supruga. Istina je da sada imam puno više vremena za svoju obitelj. Izabirem puno manje projekata na kojima radim, jako me je teško izvući iz kuće", kaže Michael. Glumac je otkrio i zašto se tako dobro slaže s toliko mlađom suprugom. "U Hollywoodu je to tako, glumci se često natječu. Kad su u vezi oboje glumci, bolje je da su u različitim životnim stadijima i stadijima karijere, inače uvijek postoji taj poriv da se natječu", misli Douglas.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara