Stižu kabine za masturbaciju: Muškarci će se moći "osloboditi stresa" nasred ulice

Stižu kabine za masturbaciju: Muškarci će se moći "osloboditi stresa" nasred ulice

Foto: hotoctopuss/GuyFi

NJUJORČANI odnedavno imaju novo mjesto za "opuštanje". Tvrtka Hot Octopuss prepoznala je potrebe tamošnjih muškaraca i postavila je "GuyFi", malu prostoriju koja bi trebala pružiti nužnu privatnost onima koji žele smanjiti stres.

Radi se zapravo o preuređenoj telefonskoj govornici koja je neprozirna i opremljena stolicom i prijenosnim računalom s brzim internetom. Tvrtka ne želi izričito promovirati na koji točno način potiče muškarce da se opuste u mračnoj prostoriji ispred računala, ali svima je to prilično jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, samozadovoljavanje u javnosti ilegalno je u New Yorku, no iz Hot Octopussa tvrde da je prvi dan "GuyFi" posjetilo oko stotinu muškaraca. Planiraju i širenje na veće europske gradove te diljem SAD-a.

Na ovaj zanimljiv pothvat navodno ih je potaknulo istraživanje koje tvrdi da se 39% Njujorčana samozadovoljava na radnom mjestu. Za Mashable su izjavili da žele "izvesti ovu naviku izvan ureda na neko prikladnije mjesto, dizajnirano tako da zaposlenom muškarcu s Manhattana pruži privatnost i brzu internetsku vezu kakvu zaslužuje", tvrde iz Hot Octopussa.

Čini se ipak da je riječ samo o marketinškoj kampanji i maštovitom načinu privlačenja pozornosti tvrtke koja se bavi seksualnim pomagalima, no unatoč tome nije teško zamisliti da bi ovakva inovacija mogla zaživjeti na ulicama mnogih gradova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara