Stjuardesa natjerala malog buldoga u pretinac za prtljagu, on uginuo tijekom leta

Stjuardesa natjerala malog buldoga u pretinac za prtljagu, on uginuo tijekom leta

Foto: Facebook

10-MJESEČNO štene francuskog buldoga uginulo je tijekom leta s kompanijom United Airlines, nakon što su ga vlasnici, na inzistiranje stjuardese, stavili u prostor za ručnu prtljagu iznad glave.

Svjedoci tragičnog događaja kažu kako je vlasnica grlila beživotno tijelo psića i plakala, nakon što je otkrila da je njezin ljubimac mrtav.

Potresena vlasnica shvatila je to čim je avion sletio u zračnu luku LaGuardia u New York.

Putnica Maggie Gremminger, koja je svjedočila tragediji, objavila je svoju fotografiju uz opis stravičnog događaja.

''Večeras sam bila u avionu gdje sam svjedočila inzistiranju stjuardese na tome da vlasnici stave svog psića u prostor za ručnu prtljagu, što su vlasnici više puta odbili. No stjuardesa nije odustajala, dok je vlasnici nisu poslušali. Na kraju leta štene je pronađeno mrtvo. Srce mi je slomljeno. Čula sam ga kako laje, ali nisam shvatila da je to poziv u pomoć'', napisala je potresena Maggie.

''Kada smo sletjeli nije bilo nikakvog zvuka. Vlasnica je otvorila transporter, a psić se nije micao. Držala sam njezino dijete dok je majka bezuspješno pokušavala oživjeti 10-mjesečno štene. Žena je ridala nad njegovim beživotnim tijelom, a ja sam plakala zajedno s njima. Srce mi se slomilo kad sam shvatila da je mrtav'', dodaje.

 

O cijelom događaju oglasila se i kompanija.

Glasnogovornik je rekao kako se radi o tragičnom događaju, da kompanija u potpunosti preuzima odgovornost te da se ljubimac nikad ne bi smio staviti u pretinac. Izrazili su žaljenje obitelji i obećali im pomoć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara