Što je problem u priči o Splićanki koju muž ganja po kući dignutim spolovilom?

Što je problem u priči o Splićanki koju muž ganja po kući dignutim spolovilom?
Ilustracija: Facebook

GOSPOĐA (72), koja sebe naziva staricom, žali se na svog supruga koji je ganja po kući dignutim kurcem. Zahvaljujući tabletama za potenciju, njenom suprugu često dođe spolna želja, a gospođi, navodno, dođe da se ubije. Starac je zovne u kupatilo da joj nešto pokaže, ona misli prokapio bojler, kad tamo - kurac! Usprkos potenciji, seks najčešće traje iznimno kratko. Suprug vikne: "Ženo, dođi u kupaoo-nnnn-uuu-hh", no dok ona stigne, on je već gotov. Tokom dana mu se zakurac odaziva desetak puta i postalo joj je nepodnošljivo uvijek iznova nasjedati na njegov... trik! Gospođa se obratila medijima vjerujući da će njeno (ne)odlučno "ne" tako doprijeti do supruga koji, kad mu kurac ne zaklanja vidik, rado čita novine.

>>Šokantna ispovijest Splićanke (72): "Muž uzima pilule i stalno me sili na seks"<<

Rijetki sumnjaju u autentičnost priče jer svi znamo na tisuće starijih osoba koje se zahvaljujući lijekovima (a nekad i zbog nestašice istih), naganjaju po kući. Koliko puta ste pomislili da čujete parenje mačaka, a zapravo zvuk dolazi iz doma za stare i nemoćne? Većina njih je i završila u domu jer ih mlađa čeljad nije mogla slušati.

Starčeva raskalašenost sablaznila je feministice, RTL-u dala inspiraciju za novi reality show, a farmakologiji udvostručila prihode. Današnja medicina je toliko napredovala da jedna tableta može uništiti pedeset godina nepomućene supružničke idile, stoga se gospođi savjetuje da starca prijavi za silovanje, duševnu bol ili barem remećenje kućnog reda i mira. Gospođa nije otkrila medijima što kani poduzeti pa dok se starica ne oglasi, institucije su u pripravnosti, a Centar za skrb i pogrebno poduzeće dežuraju 24 sata dnevno.

Umirovljenici pak sumnjaju da starica govori istinu. Naime, uz hrpu tableta za tlak te mnoštvo programa na televiziji, tko bi se (za)jebavao sa ženom s kojom ste u braku 50 godina? Ne bi ni s upola mlađom. Većina umirovljenica smatra da glavni problem nije u starčevoj potenciji, nego u gospođinoj mentalnoj impotenciji jer iako je svoj problem podijelila s javnošću, gospođa se nije povjerila djeci ni prijateljima. Moguće da bi joj sin ili kći pomogli te na starčeve pozive supruzi da dođe u kupaonicu, svojim odlučnim i beskompromisnim stavom jasno dali do znanja: "E, neš' majci!"

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara