Što nosi Kylie tamo gdje ne vidite

IZAZOVNO i udobno – tako Kylie opisuje svoju kolekciju gaćica, grudnjaka i pripadajuće opreme.  

Prije dvije godine Kylie je u Australiji predstavila vlastitu kolekciju donjeg rublja, no kolekcija koja će u prodaju krenuti idući tjedan "najveća je i najodvažnija" do sada, kaže Kylie. Ali i cjenovno najpovoljnija. Odjevni artikli iz njene kolekcije moći će se kupiti po cijeni između 170kn i 600kn. Primjere njene kolekcije na modelu pogledajte na slici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Look kolekcije opisuje se kao "girly" i "sexy", te dočarava njene dobre i zločeste strane. "Inspiraciju dobijam iz filma, mode, putovanja i prijatelja. Želim da je moje donje rublje moderno, koketirajuće i udobno za nositi. Moda daje toliko mogućnosti da postignete različit look i feeling bilo koji dan, a moje donje rublje to odražava."

Dokaz za to su i nazivi tema u koje je kolekcija podijeljena: nazivima Vamp, Seduce, Sheer Escape (na slici desno), Dolly, La-la-la (na slici lijevo) i Diva.

Kylie kaže kako stalno nosi donje rublje koje sama dizajnira, a trenutno joj je najomiljenija tema "Dolly" - kombinacija ružičastog satena i crne čipke, te "Fever" i "Vamp".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara