Što pali Angelinu, Britney, Christinu i Jordan?

Što pali Angelinu, Britney, Christinu i Jordan?

AKO je suditi po izjavama nekih od najpoznatijih i najprivlačnijih žena showbiza kao što su Angelina Jolie, Britney Spears, Christina Aguilera i Katie Price alias Jordan, ni svjetska slava ne umanjuje želju za eksperimentiranjem u seksu.

Britanski tabloid The Sun prikupio je izjave o seksualnim preferencijama najslavnijih žena showbiza, pa se tako ispostavilo da Christina Aguilera uživa u igri s policijskim lisičinama, Angelina Jolie voli sado-mazo seks, dok se "čedna" Britney zaustavila na priči o masturbaciji.

"Volim pomicati granice, kako emocionalne tako i seksualne. U tim se trenucima osjećam najviše seksi. Sado-mazo seks neki smatraju nasilnim, ali zapravo se radi o povjerenju." – ispričala je nedavno Angelina Jolie, koju mnogi (s pravom, dodali bismo) smatraju jednom od najljepših žena na svijetu.

Čini se da bi i Christina Aguilera s vremenom mogla krenuti Angelininim stopama, naime već s 23 godine je priznala sklonost igri vezivanja.

"Ako moj partner želi eksperimentirati s vezivanjem policijskim lisičinama, nemam ništa protiv toga! Zašto bi u sebi zadržavali dio svoje osobnosti, naročito ako to uzbuđuje oba partnera?" – kazala je Aguilera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina suparnica Britney Spears vjerojatno još uvijek nema dovoljno seksualnih iskustava, pa se u razgovoru s novinarima zadržala na temi masturbacije.

"Mislim da je to jako pozitivna stvar. Zašto djevojke ne bi mogle pričati o tome ako mogu dečki? Mislim da je za cure pozitivno da ne ovise o dečkima." – rekla je odnedavno udana Britney.

Engleska silikonska jetseterica Katie Price, poznatija kao Jordan, otkrila je svoju strast prema izazovnom donjem rublju.

"Upotreba mašte u vezi zadržat će osmjeh na licima oba partnera. Ako se osjećate posebno noseći seksi donje rublje, tada podijelite svoje osjećaje sa svojim partnerom. Sigurna sam da će biti zadovoljan." – poentirala je Jordan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara