Što se zapravo dogodilo između Amber Heard i njezine bivše djevojke?

Što se zapravo dogodilo između Amber Heard i njezine bivše djevojke?

Foto: Fame Fly

NAKON što su se u američkim tabloidima pojavile vijesti o incidentu iz 2009. kada je Amber Heard uhićena zbog fizičkog napada na tadašnju djevojku Tasyju van Ree, javila se i bivša.

"U 2009. Amber je optužena za incident koji su dvojica moćnih individualaca pogrešno protumačili i pretvorili u skandal.. Sjećam se naznaka ženomrzačkih stavova koji su se kasnije pretvorili u homofobiju nakon što su otkrili da smo partnerice, a ne samo prijateljice", piše van Ree u izjavi poslanoj medijima.

"Optužbe su brzo odbačene, a ona je puštena nedugo zatim. Obeshrabrujuće je da vidimo da se njezin integritet i verzija priče ponovno dovode u pitanje. Amber je briljantna, iskrena i prekrasna žena za koju imam apsolutno poštovanje. Zajedno smo provele pet predivnih godina, a i danas smo bliske", stoji u izjavi.

TMZ je usred medijske strke nastale oko razvoda Johnnyja Deppa i Amber Heard, podsjetio čitatelje na incident iz 2009. kada je Amber Heard uhićena na aerodromu u Seattleu nakon što je navodno ušla u svađu i udarila Tasyju.

Napisi su se pojavili samo nekoliko dana nakon što je Heardova zatražila razvod i nakon što joj je odobren zahtjev za zabranu približavanja protiv Deppa kojeg optužuje za obiteljsko nasilje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara