Što to Natali Dizdar ima protiv Jinxa?

Debitantski prvijenac Zadranke Natali Dizdar napravio je od karaoke-pjevačice iz Story Supernova Showa istinsku mladu glazbenu zvijezdu, no ljudi koji se vole nazivati "estradnim poznavateljima" tvrde kako pjevačica svoj uspjeh može zahvaliti isključivo inovativnom Cocu Mosquitu, koji je producirao sve pjesme na njenom prvom albumu.

Natali ovih dana prijanja na snimanje novog CD-a, a informaciju da su se Jinx ponovno okupili te da se Coco posvetio isključivo njihovoj glazbi navodno je vrlo loše primila.

Menadžerica iznenađena pričama o ljubomori

Natali je među već spomenutim "estradnim poznavateljima" od samog početka estradne karijere na glasu kao diva, a tako je, prema našim informacijama, reagirala i na činjenicu da će "odsad dobivati otpad grupe Jinx". Njezina menadžerica Goga Bosak nasmijala se na takve navode, ističući da njih dvije s Cocom nikad nisu imale problema.

"To su laži koje plasiraju zlonamjernici. Mi smo sa Cokijem u odličnim odnosima, štoviše, sudjeluje i na novom albumu, pa ga trenutno čekamo da dovrši projekt s Jinxima kako bismo zajedno odabrali najavni singl za Natali", rekla nam je Goga Bosak i dodala kako o ljubomori nema ni riječi, te kako su uspješni izvođači "plodno tlo" za izmišljanje laži i stvaranje trzavica među kolegama.

Tome u prilog, kaže, ide i činjenica da Jinx sada zvuče potpuno drugačije nego kad su bili u fazi najveće popularnosti, dakle, sad je riječ i o različitim glazbenim žanrovima.

"Natali je presigurna u vlastiti talent"

"Natali se oslanja prvenstveno na sebe, a ne na producente i suradnike. Ona je presigurna u vlastiti talent. Ova priča zaista ne drži vodu, jer za novi album još uvijek nemamo nijednu Cocovu pjesmu", zaključuje Goga Bosak, koja zajedno s Natali trenutno bira pjesme za novi album, planiran za početak 2008. godine. Već u svibnju u eteru radio i TV postaja pojavit će se njezin najavni singl, a do kraja godine planira se lansiranje još jednog.

Iako je drugi album Natali Dizdar još u ranoj fazi pripreme, Goga Bosak otkrila nam je da je već sad sigurno kako će na njemu kao autor, između ostalih, sudjelovati Darko Rundek. Iako zadarska pjevačica neće pretjerano mijenjati zvuk i izričaj, nasljednik uspješnog prvijenca ipak će sadržavati manje produkcijske pomake, no Natali će, rekla nam je njena menadžerica, nastaviti s istom glazbenom filozofijom koja ju je, na kraju krajeva, i proslavila.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara