Stoka progovorio o borbi s ovisnošću: "Bog me vratio iz predoziranja i smrti"

Stoka progovorio o borbi s ovisnošću: "Bog me vratio iz predoziranja i smrti"

Foto: Press

U EMISIJI "Na kavi kod Doris" na temu predbračne čistoće gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka koji je nakon višegodišnje borbe s ovisnošću o drogama napokon riješio svoj problem i to nakon što je, kako kaže, spoznao Boga i duhovnost.

"Puno sam puta rekao da je gotovo, pa sam opet pokleknuo, ali se ovog puta stvarno nadam da je gotovo s tom pričom", kazao je Stoka.

Podržava ljude koji žive predbračnu čistoću jer kaže, mnogi nemaju snagu da to izdrže.

"Mediji nam nameću fizičko, slijedimo izopačene trendove, klinci izrastaju bez tradicionalnih vrijednosti, a danas ih je teško održavati. Ja se nisam mogao oduprijeti drogi i zazivao sam Boga kad više znanost nije mogla pomoći", rekao je.

"Prošao sam u 18 godina ovisnosti svašta, od psihijatara, egzorcista, terapija, ludnice, komune… Sve što možete zamisliti. Uvijek kažem da je droga savršena stvar s najkatastrofalnijim posljedicama na svijetu. Meni se puno puta dogodilo nešto ružno, ali Bog ima neki drugi plan sa mnom. Mene je iz predoziranja iz umiranja, vraćao među žive", kazao je Stoka te otkrio da je zato otišao u Cenacolo gdje se kroz molitvu i vjeru riješio ovisnosti.

Kazao je da bi teško izašao iz ovisnosti da nije imao ljubav svojih roditelja koji nikad nisu dignuli ruke od njega.

"Radim sa srcem ono što meni čini dobro, a molitva mi čini to dobro", zaključio je Stoka te rekao da bi ipak volio da je ustrajniji u tome da živi predbračnu čistoću. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara