Stol "Grad na pjatu" od 270 metara na Stradunu

Na najpoznatijoj dubrovačkoj ulici Stradunu večeras je postavljen stol dug 270 metara, na kojemu je ponuđena bogata gastronomska ponuda Dubrovnika i Dubrovačkoneretvanske županije. L

U sklopu projekta "Novo lice grada" večeras je u akciji "Grad na pjatu" sudjelovalo više od 100 ugostitelja i hotelijera s dubrovačkoga područja.

Na tom velikom stolu, koji je kandidiran i za Guinessovu knjigu rekorda, nekoliko tisuća Dubrovačana i njihovih gostiju moglo je uživati u specijalitetima dubrovačkih kuhara, te u velikom izboru kvalitetih vina i koktela, a sva je ponuda bila besplatna.

Najveću su ponudu imali kuhari najskupljega hrvatskog hotela "Pucić Palace", koji su svoje specijalitete postavili na 20 metara stola, a poznati dubrovački ugostitelj Ivo Rudenjak svoje je specijalitete ponudio na 17 metara.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je istaknula dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica, ta akcija nije bila samo za turiste, kojih je u Dubrovniku još mnogo, nego i za Dubrovčane, a pokazala je da turistička sezona u Dubrovniku i dalje traje.(Hina) xhš ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara