Stonesi na Copacabani za milijun ljudi!

LEGENDARNI Rolling Stonesi održali su u subotu jedan od najvećih rock koncerata u povijesti, na plaži Copacabana u Rio de Janeiru, gdje se okupilo oko milijun ljubitelja njihove glazbe.

Pjevač Mick Jagger (62) plesao je po pozornici poput tinejdžera tijekom dvosatnog besplatnog koncerta na kojem su Rolling Stonesi izveli pjesme iz cijele svoje karijere - od hitova iz svojih ranih londonskih dana prije 40 godina, do pjesama s najnovijeg Grammyjem nagrađenog albuma "A Bigger Bang".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je procjenila da je koncertu prisustvovalo oko milijun ljudi, dok su se još tisuće osoba okupile na pokrajnjim ulicama. Veliki broj ljudi promatrao je koncert i iz mnoštva jahti i brodica u zaljevu, te iz hotelskih soba duž avenije Atlantic, glavne prometnice uz legendarnu plažu.

Koncert u Riju održan je u sklopu svjetske turneje Stonesa pod nazivom "A Bigger Bang", koja je počela u kolovozu u Sjedinjenim Državama.

Rio de Janeiro je platio oko 750 tisuća dolara za održavanje besplatnog koncerta, odnosno oko 16 posto troškova, dok su ostalo pokrile telekomunikacijske tvrtke Claro i Motorola.

Index.hr/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara